en-UScs-CZ

Provádím školení nejen pro pracovníky v gastronomii.

Nejlépe však pro ty, kteří o to mají opravdu zájem. 

Doba trvání 4 hodiny.

Ceny

Pozn.: Nejsem plátce DPH.

  • 1200Kč / Osoba

    Pro minimálně 10 účastníků. Cena včetně surovin

  • 9800Kč  /  Školení

    Při nižším počtu osob než 10. V ceně nejsou zahrnuty náklady 

  • HOVĚZÍ MASO

    Poznejte plemena hovězího skotu.

    Co je to ČESTR,kolik váží ANGUS a co je vlastně rakouská MILKA? Vše od porážky,dělení a zrání masa až po finální užití v kuchyni.

    Více

  • ČESKÉ RYBY

    Ponořte se pod hladinu českých vod.

    Poznejte druhy českých ryb od candáta po oukleje.. Stručná historie českého rybnikářství a historie chovu kapra. Kam zmizel labský losos,jeho minulost a současnost. Příprava a použití ryb v kuchyni.

    Více